Julelunsj hos Becks Osebro

Becks Osebro følger trofast tradisjonen med å holde åpent for julelunsj i førjulstiden. Vi er stolte av å tilby en herlig julelunsjbuffet med et utvalg av kalde og varme juleretter, samt et fristende dessertbord.

Vi ønsker deg velkommen til å nyte julestemningen hos oss fra tirsdag til fredag, mellom klokken 11:00 og 14:00, fra og med tirsdag den 28. november til fredag 22. desember. Sikre deg et bord til vår deilige julelunsj i dag! Prisen er som i fjor 420 kr per person.

Vår julelunsj starter tirsdag 28. november og menyen finner du her.

Julebord hos Becks

Vi har selvfølgelig satt sammen en deilig julebordsbuffet med alt det klassiske: Ribbe med deilige sprø svor, smakfulle medisterkaker og medisterpølser, surkål, rødkål, brun saus, og selvfølgelig de nykokte potetene. Og hva er vel jul uten saftig pinnekjøtt servert med sjy og rotmos? Etter måltidet kan dere kose dere med et eget dessertbord som frister med godsaker som riskrem, karamellpudding, og en god kopp te eller kaffe. Hvis noen av dere er lutefisk-entusiaster, har vi også en deilig forrett med lutefisk, så gi oss beskjed om hvor mange som ønsker å starte med den.

Prisen for julebordet i år er 650,- per person. Vi har også en fristende selskapsmeny tilgjengelig hvis dere ønsker å utforske andre alternativer.

Vår julemeny starter tirsdag 7. november.

 • Julemeny for Becks Drammen finner du her
 • Julemeny for Becks Porsgrunn finner du her og vegan julemeny her
 • Julemeny for Becks Skien finner du her

   Når det gjelder tidspunkt, tilbyr vi bordsetninger i helgene fra den 10. november til den 22. desember.

   Her er tidene:

   Skien, Porsgrunn og Drammen:

   • Kl. 18:00-20:30
   • Kl. 21:00-01:00

   Porsgrunn (andre etasje) og Drammen(mezzaninen) har også bordsetning:

   • Kl. 17:00-19:30
   • Kl. 20:00-01:00

   Hvis dere bestiller bord for den første bordsetningen kan vi også holde plass for dere etter middagen på Bar Osebro i Porsgrunn, eller Barkaden i Skien og Drammen. Der kan dere fortsette festen, og i helgene kan dere nyte live pianounderholdning fra kl. 21:30 i Porsgrunn, eller spill og moro på Barkaden.

   Vi ser frem til å hjelpe dere med å skape en uforglemmelig julebordsopplevelse hos oss!