Forretter
GRILLET CHEVRE (7, 12)
Kr 165,-Servert med dadler, syltede beter, rødløk, pinjekjerner og bjørnebærvinaigrette. Grilled chevre served with dates, pickled beets, red onion, pine nuts and blackberry vinaigrette.
OKSETARTAR (1a, 3, 4, 7, 9, 10)
Kr 169,-Rå kvernet og krydret oksefilet servert med eggeplomme, ansjos, kapers, løk, sylteagurk, toast og smør. Beef tartar with egg yolk, anchovies, capers, onion, pickled cucumber, toast and butter.
RØKT ØRRET (1a, 2, 4, 7, 14)
Kr 175,-Fylt med reker, kremost og dill, servert med sprø baugete. Smoked trout filled with shrimp, cream cheese and dill, served with crispy baguette.
HVITLØKSGRATINERT SCAMPI (2, 7)
Kr 179,-Scampi gratinert i hvitløkssmør servert med salat og basilikumvinaigrette. Prawns gratinated in garlic butter, served with salad and basil vinaigrette.
PANNESTEKT KAMSKJELL (6, 7, 14)
Kr 179,-Servert med jordskokkpuré, pastinakkchips, sauterte epler og hvitløkssmørsaus. Pan-seared scallops served with Jerusalem artichoke puree, parsnip chips, sautéed apples and garlic butter sauce.
FRANSK LØKSUPPE (1a, 7, 12)
Kr 169,-Fransk løksuppe servert med ostegratinert toast. French onion soup served with toast gratinated with cheese.
Hovedretter
BECKS BIFF 180G (3, 6, 7, 9, 10, 12)
Kr 395,-BECKS BIFF 250G (3, 6, 7, 9, 10, 12)
Kr 485,-BECKS BIFF 350G (3, 6, 7, 9, 10, 12)
Kr 575,-Indrefilet av okse stekt etter ønske, servert med svisset tomat, løk, sjampinjong, bacon og bearnaisesaus. Beef tenderloin served with braised tomato, onions, mushrooms, bacon, and bearnaise sauce.
KALV ENTRECÔTE (7, 9, 10, 12)
Kr 395,-Entrecôte av okse stekt etter ønske, servert med aspargesbønner, løk, paprika og grønnpeppersaus. Entrecôte served with string beans, onion, paprika and green pepper sauce
KYLLINGRULADE (6, 7, 9, 12)
Kr 365,-Kyllingbryst fylt med sopp, purre og ost, surret i parmaskinke, servert med potetmos, grønnsaker og grønnpeppersaus. Parma ham-wrapped chicken breast filled with mushrooms, leek and cheese, served with mashed potatoes, vegetables and green peppercorn sauce.
FILÉT DON FRANCISCO (3, 7, 9, 12)
Kr 405,-2 stk. indrefilet av okse stekt etter ønske, gratinert med ost, skinke og bacon. Servert med sauterte grønnsaker, rødvinssaus og bearnaisesaus. Two pieces of beef tenderloin wrapped in bacon, gratinated with cheese and ham. Served with sautéed vegetables, red wine sauce, and bearnaise sauce.
DAGENS HVITE FISK (2, 4, 6, 7, 12)
Kr 375,-Ovnsbakt hvit fisk servert med varm fennikel, asparges, artisjokksalat, reke og dillvelouté. Oven-baked white fish served with warm fennel, asparagus, artichoke salad, shrimp and dill velouté.
ANDEBRYST (6, 8b, 9, 12)
Kr 395,-Servert med sellerirotpuré, sauterte gulrøtter, hasselnøtter, portvin- og balsamicoreduksjon. Duck breast served with celery root puree, sautéed carrots, hazelnuts, port wine and balsamic vinegar reduction.
JULEBORDSBUFFET
TIRSDAG TIL LØRDAG 8.11-21.12 FRA KL. 18:00 (17:00 FRE-LØR)
Pris kr 680,-
RIBBE MED SPRØ SVOR, BRUN SAUS, MEDISTERPØLSER, MEDISTERKAKER, RØDKÅL, SURKÅL, TYTTEBÆR OG POTET (7)
Norwegian crispy pork ribs with brown sauce, medister sausage (norwegian christmas sausage), medister cakes (norwegian christmas meat balls), sour kraut, red kraut, lingonberry jam and boiled potato
PINNEKJØTT MED ROTMOS OG SJY (7)
Norwegian pinnekjøtt (dried and salted lamb ribs prepared by steaming) with mashed root vegetables and jus
EGEN DESSERTBUFFET MED KARAMELLPUDDING, RISKREM MED BRINGEBÆRSAUS OG KAFFE ELLER TE (3, 7)
All-you-can-eat dessert buffet; rice cream with red berry sauce, caramel pudding and coffee or tea.
FORRETT MED LUTEFISK ER INKLUDERT TIL DE SOM ØNSKER. SERVERES MED ERTEPURÉ, BACON, KOKTE POTETER, SENNEP, SIRUP OG BRUNOST (4, 7, 10)
A starter with norwegian lutefisk is also included for those who wants. Traditional condiments are: mashed peas, bacon, boiled potatoes, mustard, syrup, norwegian brown cheese. Lutefisk is made from aged stockfish (air-dried whitefish) or dried/salted whitefish (klippfisk) and lye (lut). It is gelatinous in texture and its name literally means ”lye fish”
Akkurat passe
BECKS FISKESUPPE (2, 4, 7, 12, 14)
Kr 249,-Hjemmelaget kremet fiskesuppe med rause porsjoner av fisk og skalldyr. Our famous homemade creamy fish soup with generous portions of both fish and shellfish.
BLÅSKJELL (3, 12, 14)
Kr 245,-Dampet i hvitvin med sjalottløk, hvitløk, fløte og sitrontimian. Servert med pommes frites og aioli. Mussels steamed in white wine with shallot, garlic, cream, and lemon thyme. Served with French fries and aioli
KLASSISK BIFFSNADDER (3, 6, 9)
Kr 259,-Strimlet oksekjøtt stekt med paprika, sopp og løk. Servert med pommes frites og bearnaisesaus. Strips of beef fried with bell peppers, mushrooms, and onions. Served with French fries and bearnaise sauce
BEEF BOURGUIGNON (6, 7, 12)
Kr 295,-Fransk oksegryte braisert i rødvin med småløk, sopp, gulrot og bacon. Servert med potetmos. French beef stew braised in red wine with pearl onions, mushrooms, carrots, and bacon. Served with mashed potatoes.
PASTA FETTUCINE (1a, 3, 7, 12)
Kr 265,-Flat, bred pasta servert med kylling, sopp, parmesan og trøffelkrem. Flat, wide pasta served with chicken, mushrooms, parmesan, and truffle cream.
KYLLINGFOCACCIA (1a, 3, 7)
Kr 255,-Kyllingbryst på focacciabrød med salat, tomat, rødløk, parmesan, bacon, avocadoaioli og pommes frites. Chicken breast served on focaccia with salad, tomato, red onion, parmesan, bacon, avocado aioli, and French fries.
BECKS BURGER (1a, 3, 7, 9, 10)
Kr 249,-Biffburger med bacon, tomat, salat, cheddarost, sprø løk og BBQ saus. Servert med pommes frites. Beef burger with bacon, tomato, lettuce, cheddar cheese, crispy onion, BBQ sauce. Served with French fries.
Desserter
GATEAU AU CHOCOLAT (3, 6)
Kr 149,-Melk og glutenfri sjokolade kake, servert med bringebærsorbet. Chocolate cake served with raspberry sorbet (Milk- and gluten-free).
CRÈME BRÛLÉE (3, 6, 7)
Kr 148,-Servert med jordbærsorbet. Crème brûlée served with strawberry sorbet.
SJOKOLADEFONDANT (3, 6, 7)
Kr 149,-Servert med vaniljeis. Chocolate fondant served with vanilla ice cream.
BAKT OSTEKAKE (1a, 3, 6, 7)
Kr 149,-Bakt hvit sjokoladeostekake servert med bringebærcoulis. Baked white chocolate cheesecake served with raspberry coulis.
GULROTKAKE (1a, 3, 7, 8c)
Kr 146,-Hjemmelaget gulrotkake med kremostfrosting. Homemade carrot cake with cream cheese frosting.