Becks Steak House
Tønsberg

BORDBESTILLING

Vi gjør oppmerksom på at Becks aksepterer de fleste store bank og kredittkort i sine restauranter. Vi aksepterer ikke kontanter.

ÅPNINGSTIDER

 

Mandag11.00 – 22.00
Tirsdag11.00 – 22.00
Onsdag11.00 – 22.00
Torsdag11.00 – 22.00
Fredag11.00 – 22.30
Lørdag11.00 – 22.30
SøndagStengt

  

Sommeren 2012 åpnet Becks på brygga i Tønsberg. Miljøet kjenner du kanskje igjen fra Becks Brasserie i Larvik. På menyen står det retter både for raske lunsjmåltider og til større anledninger.
Fra Magasinet: Folkelig – hjemmekoselig og stilig Robert Lind er ikke i tvil om hva hans nye spisested kan tilføre Tønsberg. Heller ikke hva som er suksessoppskriften i kjøkkenet. Som kjøkkensjef har han arbeidet med mange nasjonaliteter på kjøkkenet. Det gir best smak på maten! -Vårt spisested ligger kanskje nærmest opp til et Brasserie, med en anelse fransk touch sier Lind.

Med herlige kjøttretter på menyen kan hans restaurantgjester spise seg gjennom en rikholdig, men også folkelig og rimelig meny. Maten er selvsagt hjemmelaget. Her finner du entrecotes med hjemmelaget bernaise slik som den både skal lages og smakes.  Vi er et spisested for alle, slår Lind fast.

Her kan forretningsfolk komme og få en tre-retters middag, eller det kan være paret som bare er innom for en lettere pasta. Vi skal gjenkjennes for kvalitet i det vi gjør, sier Lind. Han vet hva han snakker om. Tønsberg er femte restaurant i rekken som den erfarne kjøkkensjefen styrer grytene. Det er også lagt mye penger og arkitektarbeide i å få lokalene så smakfulle og stilige som mulig. Her kan folk føle at alt er gjennomarbeidet.

Rammen om måltidet skal være visuelt vakkert og smakfullt. Ikke sjelden utbryter gjestene: Jøss så flott det så ut da! Likevel er rettene rimelige og til en overkommelig penge. Da vet vi at vi har lykkes sier Lind, som er spent på mottakelsen i Tønsberg. Så da sier vi bare bon apetit!

KONTAKT OSS

Becks Steak House Tønsberg

Nedre Langgate 32/34 – 3126 Tønsberg (Kart) – Telefon: 480 51 111 – E-post: tonsberg@becksbrasserie.no