Forretter

  • SKOGSOPPBRUSCHETTA (1abcd, 6, 7)

    Kr 185,-

    Servert med rosmarin og hvitløkskrem. Kan serveres vegansk. Wild mushroom bruschetta served with rosemary and garlic cream. Can be made vegan.

  • TARTAR AV NORSK INDREFILET (1a, 3, 4, 7, 9, 10)

    Kr 189,-

    Rå, håndkuttet norsk indrefilet servert med eggeplomme, kapers, syltet rødløk, sylteagurk, toast og smør. Fresh Norwegian beef tenderloin tartar served with egg yolk, capers, pickled red onion, pickles, toast and butter.

  • HVITLØKSGRATINERT SCAMPI (2, 7)

    Kr 189,-

    Scampi gratinert i hvitløkssmør, servert med salat og basilikumvinaigrette. Prawns gratinated in garlic butter, served with salad and basil vinaigrette.

  • PANNESTEKT KAMSKJELL (6, 7, 8a, 12, 14)

    Kr 195,-

    Servert med sellerirotpuré, ristede mandler, spekeskinkepulver og hvitvinsaus. Pan fried scallops served with celeriac purée, roasted almonds, prosciutto dust and white wine sauce.

Hovedretter

  • BECKS BIFF 180G (3, 6, 7, 9, 10, 12)

    Kr 405,-
  • BECKS BIFF 250G (3, 6, 7, 9, 10, 12)

    Kr 499,-

    Indrefilet av okse stekt etter ønske, servert med svisset tomat, løk, sopp, bacon og bearnaisesaus. Beef tenderloin cooked to your liking, served with braised tomato, onions, mushrooms, bacon and bearnaise sauce.

  • OVNSBAKT LAKS (4, 6, 7, 12)

    Kr 375,-

    Ovnsbakt norsk laks servert med sautert løk, fennikel, squash og hvitvinsaus. Oven-baked Norwegian salmon served with sautéed onion, fennel, zucchini and white wine sauce.

  • ANDEBRYST (6, 7, 12)

    Kr 395,-

    Rosastekt andebryst servert med kremet pastinakkpuré, bakte beter og rosmarinsaus. Pink roasted duck breast served with creamy parsnip purée, baked beetroots and rosemary sauce.

  • LUTEFISK (MED PÅFYLL) (4, 7, 10)

    Kr 489,-

    Serveres med ertepuré, bacon, kokte poteter, sennep, sirup og brunost. Lutefisk is made from aged stockfish and lye. Served with mashed peas, bacon, boiled potatoes, mustard, syrup and Norwegian brown cheese.

  • FILÉT DON FRANSISCO (3, 7, 9, 12)

    Kr 425,-

    To indrefileter av okse, innrullet i bacon og gratinert med ost og skinke. Stekt etter ønske, servert med sauterte grønnsaker, rødvinssaus og bearnaisesaus. Two beef tenderloins wrapped in bacon, gratinated with cheese and ham. Cooked to your liking, served with sautéed vegetables, red wine sauce and bearnaise sauce.

  • KRONHJORT (7, 12)

    Kr 429,-

    Mør og smakfull ytrefilet av hjort servert med bakte rotgrønnsaker, gløggkokt pære og rødvin–rosmarinsaus. Tender and flavourful red deer loin served with roasted root vegetables, mulled pear in red wine and rosemary sauce.

  • SKOGSOPPRISOTTO (6, 7, 12)

    Kr 279,-

    Kremet risotto med skogsopp og parmesan. Kan serveres vegansk. Wild mushroom risotto with parmesan. Can be made vegan.

POTETER ETTER ØNSKE
FREE CHOICE OF POTATOES

Fløtegratinerte, saltbakte amandine,
pommes frites eller råstekte.
Gratin potatoes, salt baked amandine,
french fries or wedges.

JULEBORDSBUFFET

TIRSDAG–LØRDAG 7. NOVEMBER – 20. DESEMBER FRA KL. 18:00

Pris kr 680,-

  • FORRETT MED LUTEFISK (4)

    Ertepuré (7), bacon, kokte poteter, sennep (10), sirup og brunost (7). Optional starter with lutefisk, served with mashed peas, bacon, potatoes, mustard, syrup and brown cheese.

  • RIBBE MED SPRØ SVOR, JULESAUS, MEDISTERPØLSER, MEDISTERKAKER, RØDKÅL, SURKÅL, TYTTEBÆR OG POTET (7)

    Norwegian crispy pork ribs with christmas sauce, medister sausage, meatballs, red cabbage, sauerkraut, lingonberry jam and boiled potatoes.

  • PINNEKJØTT MED ROTMOS (7)

    Norwegian pinnekjøtt (dried and salted lamb ribs) served with mashed root vegetables and jus

  • DESSERT: KARAMELLPUDDING, RISKREM, KAFFE ELLER TE (3, 7)

    All-you-can-eat dessert buffet with caramel pudding, rice cream, coffee or tea

Akkurat passe

  • BECKS FISKESUPPE (1a, 2, 4, 7, 12, 14)

    Kr 269,-

    Husets klassiker – kremet fiskesuppe med rause porsjoner av fisk og skalldyr. Serveres med brød. Our signature creamy fish soup with generous portions of fish and shellfish. Served with bread.

  • FETTUCCINE MED VILTKJØTT (1a, 3, 6, 7, 12)

    Kr 285,-

    Flat pasta med bacon, viltkjøtt og kremet soppsaus. Fettuccine with bacon, game meat and creamy mushroom sauce.

  • BECKS BURGER (1a, 3, 4, 7, 9, 10)

    Kr 289,-

    Biffburger med bacon, salat, brie, syltet rødløk og trøffelmajones. Servert med pommes frites. Beef burger with bacon, lettuce, brie, pickled red onion and truffle mayo. Served with French fries

  • KYLLINGFOCACCIA (1a, 3, 7)

    Kr 255,-

    Kyllingbryst på focacciabrød med salat, tomat, rødløk, parmesan, bacon, avocadoaioli og pommes frites. Chicken breast served on focaccia with salad, tomato, red onion, parmesan, bacon, avocado aioli, and French fries.

  • KYLLINGRISOTTO (4, 6, 7, 12)

    Kr 279,-

    Risotto med kylling, sopp, parmesan og trøffelkrem. Risotto with chicken, mushrooms, parmesan and truffle cream.

  • SKOGSOPPRISOTTO (6, 7, 12)

    Kr 279,-

    Kremet risotto med skogsopp og parmesan.Wild mushroom risotto with parmesan.

Tilbehør / Extras

  • Ekstra indrefilet 180g

    Kr 189,-
  • Ekstra biffsnadderkjøtt 170g

    Kr 175,-
  • Ekstra burger patty

    Kr 90,-
  • Løk, bacon, svisset tomat

    Kr 70,-
  • Dagens grønnsaker

    Kr 65,-
  • Frisk salat

    Kr 59,-
  • Poteter/fløtegratinerte poteter

    Kr 45/60,-
  • Glutenfritt brød

    Kr 40,-
  • Brød og aioli til 2

    Kr 60,-
  • Brød

    Kr 40,-
  • Ekstra scampi stk

    Kr 30,-
  • Ekstra kamskjell st

    Kr 49,-
  • Aioli

    Kr 25,-
  • Bacon skive/ost

    Kr 15,-
  • Ekstra saus

    Kr 40,-

Desserter

  • BAKT OSTEKAKE (1a, 3, 6, 7)

    Kr 149,-

    Bakt hvit sjokoladeostekake servert med bringebærcoulis. Baked white chocolate cheesecake served with raspberry coulis.

  • CHOCOLATE NEMESIS (3, 6)

    Kr 149,-

    Rik, mørk sjokoladekake uten melk og gluten, servert med bringebærsorbet. Rich dark chocolate cake, milk and gluten free, served with raspberry sorbet.

  • CRÈME BRÛLÉE (3, 6, 7)

    Kr 149,-

    Servet med jordbærsorbet og bringebærcoulis. Served with strawberry sorbet and raspberry coulis.

  • TILSLØRTE BONDEPIKER (1a, 7)

    Kr 149,-

    Eplekompott servert med fløtekrem og søt kavring. Apple compote served with whipped cream and sweet breadcrumbs.

  • DESSERTBUFFET (3, 7)

    Kr 189,-

    Spis så mye du vil fra vår dessertbuffet: riskrem, karamellpudding og kaffe eller te. All-you-can-eat dessert buffet with rice cream, caramel pudding and coffee or tea

Allergener

  1. Glutenholding korn (a=hvete, b=rug, c=bygg, d=havre, e=spelt, f=korasanhvete og lignende) og produkter fremstilt av glutenholdige korn.
  2. Skalldyr og produkter fremstilt av skalldyr.
  3. Egg og produkter fremstilt av egg.
  4. Fisk og produkter fremstilt av fisk.
  5. Peanøtter og produkter fremstilt av peanøtter.
  6. Soya og produkter fremstilt av soya.
  7. Melk og produkter fremstilt av melg (herunder laktose).
  8. Nøtter (a=mandel, b=hasselnøtt, c=valnøtt, d=cashewnøtt, e=pekannøtt, f=paranøtt, g=pistasjnøtt, h=macadamianøtt/australianøtt, og produkter fremstilt av nøtter.
  9. Selleri og produkter fremstilt av selleri.
  10. Sennep og produkter fremstilt av sennepsfrø.
  11. Sesamfrø og produkter fremstilt av sesamfrø.
  12. Svoveldioksid og slfitt i konsentrasjoner på mer enn 10 mg/kg eller 10 mg/l, uttrykt som SO2.
  13. Lupin og produkter fremstilt av lupin.
  14. Bløtdyr og produkter fremstilt av bløtdyr.

Velg avdeling

Winemaker’s Dinner med CUNE

Onsdag 22. oktober kl. 18.00.

En unik kveld på Becks Osebro.

Åpningstider romjulen

Osebro:

  • 23., 24., og 25. desember: Stengt
  • 26. desember:
    • Restaurant fra kl. 16:00
    • Bar stengt
  • 27. og 28. desember:
    • Restaurant fra kl. 16:00
    • Bar fra kl. 19:00
  • 31. desember – Nyttårsfest:
    • Restaurant (kun bordreservasjon) fra kl. 18:00
    • Bar fra kl. 21:00 (100,- CC)

Skien:

  • 23.12.24 – 02.01 : Stengt

Drammen:

  • 23.12.24 – 02.01 : Stengt

Book bord

Avd. Porsgrunn

Book bord

Avd. Drammen

Book bord

Avd. Skien