Forretter
FRANSK LØKSUPPE (1a, 7, 12)
Kr 169,-Klassisk fransk løksuppe gratinert med ost og brødkrutonger. Classic French onion soup gratinated with cheese and croutons.
TARTAR AV NORSK INDREFILET (1a, 3, 4, 7, 9, 10)
Kr 185,-Håndkuttet norsk indrefilet med eggeplomme, kapers, syltet rødløk, sylteagurk, toast og smør. Fresh Norwegian beef tenderloin tartar with egg yolk, capers, pickled red onion, pickles, toast and butter.
HVITLØKSGRATINERT SCAMPI (2, 7)
Kr 189,-Scampi gratinert i hvitløkssmør, servert med salat og basilikumvinaigrette. Prawns gratinated in garlic butter, served with salad and basil vinaigrette.
PANNESTEKT KAMSKJELL (6, 7, 14)
Kr 198,-Servert med gresskarpuré med ingefær, sprø purreløk og chèvresnø. Pan-seared scallops with ginger-flavoured butternut squash purée, leek chips and chèvre snow.
VARME SYLTEDE KANTARELLER (1abcd, 7, 11)
Kr 185,-Servert med brie og ristet multikornbrød. Warm pickled chanterelles served with brie and multigrain bread toast.
GRILLET AND (6, 7, 9, 12)
Kr 189,-Lune andebryststrimler med selleripuré, epler og ripssirup krydret med nellik og kanel. Warm duck breast strips with celeriac purée, apples, clove- and cinnamon-spiced redcurrant syrup.
Hovedretter
BECKS BIFF 180G (3, 7, 12)
Kr 409,-BECKS BIFF 250G (3, 7, 12)
Kr 505,-Indrefilet av okse stekt etter ønske, servert med svisset tomat, løk, sjampinjong, bacon og bearnaisesaus. Beef tenderloin cooked to your liking, served with braised tomato, onions, mushrooms, bacon, and bearnaise sauce.
BRAISERTE OKSEKJAKER (9, 12)
Kr 385,-Servert med eple- og timianmos, rotgrønnsaker og lett kanelkrydret saus. Braised beef cheeks with apple and thyme mash, root vegetables and a lightly cinnamon- flavoured sauce.
ANDEBRYST (6, 7, 12)
Kr 395,-Rosastekt andebryst servert med gresskarpuré med ingefær, karamelliserte gulrøtter og pastinakk og rosmarinsaus. Pink roasted duck breast served with ginger- flavoured butternut squash purée, caramelized carrots and parsnips and rosemary sauce.
FILÉT DON FRANSISCO (3, 7, 9, 12)
Kr 425,-To indrefileter av okse, innrullet i bacon og gratinert med ost og skinke. Stekt etter ønske, servert med sauterte grønnsaker, rødvinssaus og bearnaisesaus. Two beef tenderloins wrapped in bacon, gratinated with cheese and ham. Cooked to your liking, served with sautéed vegetables, red wine sauce, and bearnaise sauce.
KALV ENTRECÔTE (6, 7, 9, 12)
Kr 409,-220 g entrecôte av kalv stekt etter ønske. Servert med squash, løk, paprika og grønnpeppersaus. 220 g veal entrecôte cooked to your liking. Served with zucchini, onion, bell pepper and green pepper sauce.
KLASSISK BIFFSNADDER (3, 7, 12)
Kr 299,-Strimlet oksekjøtt stekt med paprika, sopp og løk. Servert med pommes frites og bearnaisesaus. Strips of beef fried with bell peppers, mushrooms and onions. Served with French fries and bearnaise sauce.
OVNSBAKT LAKS (4, 6, 7, 12)
Kr 375,-Servert med sautert løk, fennikel, squash og en hvitvins- og kaperssaus. Baked salmon with sautéed onion, fennel, zucchini and white wine caper sauce.
KRONHJORT (7, 12)
Kr 435,-Ytrefilet av kronhjort servert med bakte rotgrønnsaker, gløggkokt pære og rødvin- rosmarinsaus. Red deer loin with roasted root vegetables, mulled red wine pear and red wine rosemary sauce
POTETER ETTER ØNSKE
FREE CHOICE OF POTATOES
Fløtegratinerte, saltbakte amandine,
pommes frites eller råstekte.
Gratin potatoes, salt baked amandine,
french fries or wedges.
JULEBORDSBUFFET
TIRSDAG TIL LØRDAG 8.11-21.12 FRA KL. 18:00 (17:00 FRE-LØR)
Pris kr 680,-
RIBBE MED SPRØ SVOR, BRUN SAUS, MEDISTERPØLSER, MEDISTERKAKER, RØDKÅL, SURKÅL, TYTTEBÆR OG POTET (7)
Norwegian crispy pork ribs with brown sauce, medister sausage (norwegian christmas sausage), medister cakes (norwegian christmas meat balls), sour kraut, red kraut, lingonberry jam and boiled potato
PINNEKJØTT MED ROTMOS OG SJY (7)
Norwegian pinnekjøtt (dried and salted lamb ribs prepared by steaming) with mashed root vegetables and jus
EGEN DESSERTBUFFET MED KARAMELLPUDDING, RISKREM MED BRINGEBÆRSAUS OG KAFFE ELLER TE (3, 7)
All-you-can-eat dessert buffet; rice cream with red berry sauce, caramel pudding and coffee or tea.
FORRETT MED LUTEFISK ER INKLUDERT TIL DE SOM ØNSKER. SERVERES MED ERTEPURÉ, BACON, KOKTE POTETER, SENNEP, SIRUP OG BRUNOST (4, 7, 10)
A starter with norwegian lutefisk is also included for those who wants. Traditional condiments are: mashed peas, bacon, boiled potatoes, mustard, syrup, norwegian brown cheese. Lutefisk is made from aged stockfish (air-dried whitefish) or dried/salted whitefish (klippfisk) and lye (lut). It is gelatinous in texture and its name literally means ”lye fish”
Akkurat passe
BECKS FISKESUPPE (1a, 2, 4, 7, 12, 14)
Kr 269,-Husets klassiker – kremet fiskesuppe med rause porsjoner av fisk og skalldyr. Serveres med brød. Our signature creamy fish soup with generous portions of fish and shellfish. Served with bread.
FETTUCCINE MED VILTKJØTT (1a, 3, 6, 7, 12)
Kr 285,-Flat pasta med bacon, viltkjøtt og kremet soppsaus. Fettuccine with bacon, game meat and creamy mushroom sauce.
BECKS BURGER (1a, 3, 4, 7, 9, 10)
Kr 289,-Biffburger med bacon, salat, brie, syltet rødløk og trøffelmajones. Servert med pommes frites. Beef burger with bacon, lettuce, brie, pickled red onion and truffle mayo. Served with French fries
KYLLINGFOCACCIA (1a, 3, 7)
Kr 255,-Kyllingbryst på focacciabrød med salat, tomat, rødløk, parmesan, bacon, avocadoaioli og pommes frites. Chicken breast served on focaccia with salad, tomato, red onion, parmesan, bacon, avocado aioli, and French fries.
KYLLINGRISOTTO (4, 6, 7, 12)
Kr 279,-Risotto med kylling, sopp, parmesan og trøffelkrem. Risotto with chicken, mushrooms, parmesan and truffle cream.
SKOGSOPPRISOTTO (6, 7, 12)
Kr 279,-Kremet risotto med skogsopp og parmesan.Wild mushroom risotto with parmesan.
Tilbehør / Extras
Ekstra indrefilet 180g
Kr 189,-Ekstra biffsnadderkjøtt 170g
Kr 175,-Ekstra burger patty
Kr 90,-Løk, bacon, svisset tomat
Kr 70,-Dagens grønnsaker
Kr 65,-Frisk salat
Kr 59,-Poteter/fløtegratinerte poteter
Kr 45/60,-Glutenfritt brød
Kr 40,-Brød og aioli til 2
Kr 60,-Brød
Kr 40,-Ekstra scampi stk
Kr 30,-Ekstra kamskjell st
Kr 49,-Aioli
Kr 25,-Bacon skive/ost
Kr 15,-Ekstra saus
Kr 40,-
Desserter
BAKT OSTEKAKE (1a, 3, 6, 7)
Kr 149,-Bakt hvit sjokoladeostekake servert med bringebærcoulis. Baked white chocolate cheesecake served with raspberry coulis.
CRÈME BRÛLÉE (3, 6, 7)
Kr 149,-Servert med jordbærsorbet og bringebærcoulis. Served with strawberry sorbet and raspberry coulis.
SJOKOLADEMOUSSE (3, 6, 7, 8b)
Kr 149,-Med skogsbær og hasselnøttpraliné. Chocolate mousse with forest berries and hazelnut praline.
PÆRE TARTE TATIN (1a, 3, 7, 8c)
Kr 147,-Fransk opp-ned pæreterte servert med vaniljeis og karamelliserte valnøtter. French upside-down pear tart with vanilla ice cream and caramelized walnuts.
SJOKOLADEFONDANT (1a, 3, 6, 7)
Kr 149,-Varm sjokoladefondant med flytende kjerne, servert med vaniljeis og skogsbærkompott. Warm chocolate fondant with a molten center, served with vanilla ice cream and compote of forest berries.