Smaksklubben

Tilbake

Bli med i Smaksklubben – smak det beste først

Elsker du god mat, dry age og unike opplevelser? Som medlem i Smaksklubben får du invitasjoner og fordeler som ingen andre. Meld deg inn i dag og bli med på reisen!

Meld deg inn – få en appetittvekker på huset ved ditt neste besøk

Som medlem får du:

  • 🎁 Gratis appetittvekker ved ditt neste besøk
  • 🍴 Vinn middag for to – vi trekker en ny vinner hver uke i september og oktober 2025
    (vinnerne kontaktes direkte på e-post og annonseres på Radio Grenland sin Facebook-side)
  • 🍷 Førsterett til eksklusive arrangementer – akkurat nå gjelder dette høstens Winemaker’s Dinner med Cune fra Rioja (22. oktober).
    Arrangementet lanseres offentlig 27 september – frem til da er det kun tilgjengelig for medlemmer.

Les konkurransevilkår her.

Nettside levert av Fjordweb Solutions AS © 2025

Velg avdeling

Winemaker’s Dinner med CUNE

Onsdag 22. oktober kl. 18.00.

En unik kveld på Becks Osebro.

Åpningstider romjulen

Osebro:

  • 23., 24., og 25. desember: Stengt
  • 26. desember:
    • Restaurant fra kl. 16:00
    • Bar stengt
  • 27. og 28. desember:
    • Restaurant fra kl. 16:00
    • Bar fra kl. 19:00
  • 31. desember – Nyttårsfest:
    • Restaurant (kun bordreservasjon) fra kl. 18:00
    • Bar fra kl. 21:00 (100,- CC)

Skien:

  • 23.12.24 – 02.01 : Stengt

Drammen:

  • 23.12.24 – 02.01 : Stengt

Allergener

  1. Glutenholding korn (a=hvete, b=rug, c=bygg, d=havre, e=spelt, f=korasanhvete og lignende) og produkter fremstilt av glutenholdige korn.
  2. Skalldyr og produkter fremstilt av skalldyr.
  3. Egg og produkter fremstilt av egg.
  4. Fisk og produkter fremstilt av fisk.
  5. Peanøtter og produkter fremstilt av peanøtter.
  6. Soya og produkter fremstilt av soya.
  7. Melk og produkter fremstilt av melg (herunder laktose).
  8. Nøtter (a=mandel, b=hasselnøtt, c=valnøtt, d=cashewnøtt, e=pekannøtt, f=paranøtt, g=pistasjnøtt, h=macadamianøtt/australianøtt, og produkter fremstilt av nøtter.
  9. Selleri og produkter fremstilt av selleri.
  10. Sennep og produkter fremstilt av sennepsfrø.
  11. Sesamfrø og produkter fremstilt av sesamfrø.
  12. Svoveldioksid og slfitt i konsentrasjoner på mer enn 10 mg/kg eller 10 mg/l, uttrykt som SO2.
  13. Lupin og produkter fremstilt av lupin.
  14. Bløtdyr og produkter fremstilt av bløtdyr.

Book bord

Avd. Porsgrunn

Book bord

Avd. Drammen

Book bord

Avd. Skien