Bar Osebro quiz

En quiz for alle
Hver onsdag inviterer vi til quiz på Bar Osebro. Spørsmålene er folkelige og varierte, og passer både for deg som liker å briljere med kunnskap og for deg som bare vil ha en hyggelig kveld med venner.
Quizmastere: Siren & Siren – mor og datter med lang erfaring og lokal quiz-suksess i Porsgrunn.
 
🍽 To måter å delta på
Quiz med middag
  • Middag serveres fra kl. 17:00
  • Quizen starter kl. 19:00
Kun quiz
  • Oppmøte kl. 19:00
🎄 Julequiz
Onsdag 26. november arrangerer vi årets julequiz!
  • Juletallerken til alle lag kl. 18:00
  • Quizstart kl. 19:00
🏆 Premie og stemning

Det deles ut premie til vinnerlaget – men først og fremst handler det om god stemning, latter og hyggelig konkurranse.

 
📍 Praktisk info
  • Quiz arrangeres hver onsdag på Bar Osebro i Porsgrunn
  • Lag på maks 6 personer
  • Aldersgrense: 20 år
DagQuiz med middagKun Quiz
Onsdag17:0019:00

Julequiz med juletallerken

Nå klarer vi ikke å vente lenger på ribba, derfor tilbyr vi denne gangen juletallerken til alle våre quiz-lag. Vi spiser samtidig kl 18:00. Deretter blir det julequiz fra kl 19:00.

DagTidspunkt
Onsdag 26.  november18:00

Velg avdeling

Winemaker’s Dinner med CUNE

Onsdag 22. oktober kl. 18.00.

En unik kveld på Becks Osebro.

Åpningstider romjulen

Osebro:

  • 23., 24., og 25. desember: Stengt
  • 26. desember:
    • Restaurant fra kl. 16:00
    • Bar stengt
  • 27. og 28. desember:
    • Restaurant fra kl. 16:00
    • Bar fra kl. 19:00
  • 31. desember – Nyttårsfest:
    • Restaurant (kun bordreservasjon) fra kl. 18:00
    • Bar fra kl. 21:00 (100,- CC)

Skien:

  • 23.12.24 – 02.01 : Stengt

Drammen:

  • 23.12.24 – 02.01 : Stengt

Allergener

  1. Glutenholding korn (a=hvete, b=rug, c=bygg, d=havre, e=spelt, f=korasanhvete og lignende) og produkter fremstilt av glutenholdige korn.
  2. Skalldyr og produkter fremstilt av skalldyr.
  3. Egg og produkter fremstilt av egg.
  4. Fisk og produkter fremstilt av fisk.
  5. Peanøtter og produkter fremstilt av peanøtter.
  6. Soya og produkter fremstilt av soya.
  7. Melk og produkter fremstilt av melg (herunder laktose).
  8. Nøtter (a=mandel, b=hasselnøtt, c=valnøtt, d=cashewnøtt, e=pekannøtt, f=paranøtt, g=pistasjnøtt, h=macadamianøtt/australianøtt, og produkter fremstilt av nøtter.
  9. Selleri og produkter fremstilt av selleri.
  10. Sennep og produkter fremstilt av sennepsfrø.
  11. Sesamfrø og produkter fremstilt av sesamfrø.
  12. Svoveldioksid og slfitt i konsentrasjoner på mer enn 10 mg/kg eller 10 mg/l, uttrykt som SO2.
  13. Lupin og produkter fremstilt av lupin.
  14. Bløtdyr og produkter fremstilt av bløtdyr.

Book bord

Avd. Porsgrunn

Book bord

Avd. Drammen

Book bord

Avd. Skien