Om Becks
Porsgrunn

Tilbake

Åpningstider

Med 160 sitteplasser inne og 100 sitteplasser ute i restauranten, og 100 sitteplasser inne og 150 sitteplasser ute i baren, har vi plass til både små og store grupper.

MandagStengt
Tirsdag16:00 – 22:00
Onsdag16:00 – 22:00
Torsdag16:00 – 22:00
Fredag16:00 – 22:00
Lørdag16:00 – 22:00
SøndagStengt
MandagStengt
TirsdagStengt
Onsdag17:00 – 24:00
Torsdag17:00 – 24:00
Fredag17:00 – 02:00
Lørdag17:00 – 02:00
SøndagStengt

Vår historie

Velkommen til Becks Brasserie og Bar Osebro – en a la carte restaurant som tilbyr en spennende kombinasjon av fransk mat og norske råvarer og sesonger. Vi ligger idyllisk til langs Porsgrunnselva og har et flott uteområde med egen gjestebrygge og en restaurant som er plassert i et 250 år gammel trehus. Her kan du nyte deilige smaker og råvarer i en varm og hyggelig atmosfære med personlig service.

Nettside levert av Fjordweb Solutions AS © 2025

Velg avdeling

Winemaker’s Dinner med CUNE

Onsdag 22. oktober kl. 18.00.

En unik kveld på Becks Osebro.

Åpningstider romjulen

Osebro:

  • 23., 24., og 25. desember: Stengt
  • 26. desember:
    • Restaurant fra kl. 16:00
    • Bar stengt
  • 27. og 28. desember:
    • Restaurant fra kl. 16:00
    • Bar fra kl. 19:00
  • 31. desember – Nyttårsfest:
    • Restaurant (kun bordreservasjon) fra kl. 18:00
    • Bar fra kl. 21:00 (100,- CC)

Skien:

  • 23.12.24 – 02.01 : Stengt

Drammen:

  • 23.12.24 – 02.01 : Stengt

Allergener

  1. Glutenholding korn (a=hvete, b=rug, c=bygg, d=havre, e=spelt, f=korasanhvete og lignende) og produkter fremstilt av glutenholdige korn.
  2. Skalldyr og produkter fremstilt av skalldyr.
  3. Egg og produkter fremstilt av egg.
  4. Fisk og produkter fremstilt av fisk.
  5. Peanøtter og produkter fremstilt av peanøtter.
  6. Soya og produkter fremstilt av soya.
  7. Melk og produkter fremstilt av melg (herunder laktose).
  8. Nøtter (a=mandel, b=hasselnøtt, c=valnøtt, d=cashewnøtt, e=pekannøtt, f=paranøtt, g=pistasjnøtt, h=macadamianøtt/australianøtt, og produkter fremstilt av nøtter.
  9. Selleri og produkter fremstilt av selleri.
  10. Sennep og produkter fremstilt av sennepsfrø.
  11. Sesamfrø og produkter fremstilt av sesamfrø.
  12. Svoveldioksid og slfitt i konsentrasjoner på mer enn 10 mg/kg eller 10 mg/l, uttrykt som SO2.
  13. Lupin og produkter fremstilt av lupin.
  14. Bløtdyr og produkter fremstilt av bløtdyr.

Book bord

Avd. Porsgrunn

Book bord

Avd. Drammen

Book bord

Avd. Skien