Forretter

  • SOPPSUPPE MED SPEKESKINKE (1a, 7)

    Kr 189,-

    Kremet suppe på aromasopp, med sprø butterdeigslokk og spekeskinke. Creamy mushroom soup with cured ham and a puff pastry lid.

  • RØKT TORSKECARPACCIO (4, 10, 12)

    Kr 189,-

    Carpaccio av røkt torsk med granateple, syltet rødbete, bringebærvinaigrette og sprøstekt ruccola. Smoked cod carpaccio with pomegranate, pickled beetroot, raspberry vinaigrette, and fried rocket salad.

  • HVITLØKSGRATINERT SCAMPI (2, 7)

    Kr 189,-

    Scampi gratinert i hvitløkssmør, servert med salat og basilikumvinaigrette. Prawns gratinated in garlic butter, served with salad and basil vinaigrette.

  • PANNESTEKT KAMSKJELL (7, 12, 14)

    Kr 198,-

    Kamskjell med krydret maispuré, sprø grønnkål og lett chevre-snø. Seared scallops with spiced corn purée, crispy kale, and chèvre snow.

  • SOPP MED POSJERT EGG (3, 7)

    Kr 185,-

    Sesongens sopp med hvitløk–honning–timian- hollandaise, toppet med posjert egg og sprø bacon. Seasonal mushrooms with garlic-honey-thyme hollandaise, topped with poached egg and crispy bacon.

  • GRAVET AND MED GRESSKAR (3, 7, 10)

    Kr 195,-

    Gravet and med syltet eple, stekt gresskar, 5-kryddermajones og kardemommesalt. Cured duck with pickled apple, fried pumpkin, five- spice mayo, and cardamom salt.

Hovedretter

  • BECKS BIFF 180G (3, 7, 12)

    Kr 409,-
  • BECKS BIFF 250G (3, 7, 12)

    Kr 505,-
  • BECKS BIFF 350G (3, 7, 12)

    Kr 575,-

    Indrefilet av okse stekt etter ønske, servert med tomat, løk, sopp, bacon og bearnaisesaus. Beef tenderloin cooked to your liking, with tomato, onions, mushrooms, bacon, and bearnaise sauce.

  • LAMMESKANK BRAISERT MED EPLE (7, 9)

    Kr 398,-

    Langtidsbraisert lammeskank servert med potet- og persillerotpure og rotgrønnsaker. Slow-braised lamb shank served with potato and parsley root purée and root vegetables.

  • LAKS BAKT MED BÉCHAMEL (1a, 4, 7, 12)

    Kr 375,-

    Ovnsbakt norsk laks med demi glace syltet sopp og paprikabrødsmuler. Oven-baked Norwegian salmon with demi glace pickled mushrooms and paprika breadcrumbs.

  • ELG INDREFILET (7, 12)

    Kr 595,-

    Mør indrefilet av norsk elg med appelsin- kardemommekremet gresskar, aquavitflambert sopp, rosenkål og karamellisert sviskesaus. Moose tenderloin with orange-cardamom pumpkin purée, aquavit-flamed mushrooms, Brussels sprouts, and caramelized prune sauce.

  • KRONHJORT INDREFILET (3, 7, 12)

    Kr 435,-

    Mør norsk hjorteindrefilet med kirschglasert pære, Spinat Royale og rik kirsebærsaus. Norwegian red deer tenderloin with kirsch- caramelized pear, Spinach Royale, and a rich cherry sauce.

  • DRY-AGED ENTRECÔTE (7, 12)

    Kr 569,-

    Minst 28 dagers tørrmodnet entrecôte med chorizosautert kål og kremet peppersaus med shiitakesopp. At least 28-day dry-aged ribeye with chorizo- sautéed cabbage and creamy shiitake mushroom pepper sauce.

  • DRY-AGED T-BONE FOR TO (7, 12)

    Kr 1495,-

    Minst 28 dagers tørrmodnet norsk T-bone. Servert med peppersaus, fritert cassava, fylt sopp, grillet tomat, hjertesalat med hvitløkssmør og grillet avokado med persillade. At least 28-day dry-aged Norwegian T-bone. Served with pepper sauce, fried cassava, stuffed mushrooms, grilled tomato, heart lettuce with garlic butter, and grilled avocado with persillade.

  • DRY-AGED STRIPLOIN (3, 7, 12)

    Kr 525,-

    Minst 14 dagers tørrmodnet striploin med eple- og selleripuré, squash fylt med sopp og ost, og mørk steinsoppsaus. At least 14-day dry-aged striploin with apple- celery mash, stuffed squash with mushrooms and cheese, and a dark porcini mushroom sauce.

  • FILÉT DON FRANCISCO (3, 7, 9, 12)

    Kr 425,-

    To indrefileter av okse, innrullet i bacon og gratinert med ost og skinke. Stekt etter ønske, servert med sauterte grønnsaker, rødvinssaus og bearnaisesaus. Two beef tenderloins wrapped in bacon, gratinated with cheese and ham. Cooked to your liking, served with sautéed vegetables, red wine sauce, and bearnaise sauce.

Dry Age

  • DRY-AGED BURGER (1a, 3, 6, 7, 10)

    Kr 295,-

    En egenkvernet blanding av tørrmodnet norsk storfekjøtt og fersk indrefilet, servert i et luftig briochebrød med bearnaisemajones, syltet relish, trevisana chiffonade, grillet bifftomat og morbierost. Kommer med pommes frites. Our in-house ground blend of dry-aged beef and tenderloin, served on a fluffy brioche bun with bearnaise mayo, pickled relish, shredded trevisana, grilled beef tomato, and Morbier cheese. Comes with French fries.

  • DRY-AGED ENTRECÔTE (3, 7, 10)

    Kr 545,-

    Bør forhåndsbestilles. Minst 14 dagers tørrmodnet norsk entrecôte for en ekstra intens og fyldig smak. Servert med grillet asparges, lilla reddikpuré, søtpotetfries og Café de Paris-saus. Preorder recommended. At least 14 days of dry-aging for extra depth and flavor, using Norwegian entrecôte. Served with grilled asparagus, purple radish purée, sweet potato fries, and Café de Paris sauce.

  • DRY-AGED T-BONE FOR 2 PERSONER (3, 7, 10)

    Kr 1495,-

    Minst 21 dagers tørrmodnet norsk T-bone for en ekstra dyp og fyldig smak. Servert med peppersaus, fritert cassava, chipotlesmør, fylt kremsopp, grillet bifftomat, avokado og hjertesalat. Bør forhåndsbestilles. At least 21-day dry-aged Norwegian T-bone, offering deep and rich flavors. Served with pepper sauce, fried cassava, chipotle butter, stuffed creamy mushrooms, grilled beef tomato, avocado, and heart lettuce. Pre-order recommended.

Potetvalg

Valg av poteter til våre biffer og utvalgte hovedretter.
Pommes frites, saltbakte amandinepoteter, fløtepoteter eller urtebakte fondantpoteter.

Choice of potatoes for our steaks and selected main courses.
Gratin potatoes, salt baked amandine, french fries or herb baked.

Sides

  • Grillet avokado med chipotlesmør

    Kr 75,-

    Grilled avocado with chipotle butter

  • Steinsopprisotto i bolle

    Kr 75,-

    Porcini risotto in a bowl

  • Fritert cassava chips

    Kr 75,-

    Fried cassava chips

  • Søtpotetfries m/ alpeost & trøffelolje

    Kr 75,-

    Sweet potato fries with grated alpine cheese and truffle oil

  • Fylt kremsopp

    Kr 59,-

    Stuffed creamy mushroom

  • Frisk salat med syltede grønnsaker

    Kr 59,-

    Fresh salad with pickled vegetables

  • Grillet hjertesalat med grønn mojo

    Kr 59,-

    Grilled heart lettuce with spanish green mojo sauce

  • Bakt potet

    Kr 40,-

    Stuffed with bacon, leek, garlic butter, and cheese

  • Potetpuré

    Kr 40,-

    Creamy mashed potatoes

  • Béarnaisesaus

    Kr 40,-

    Bearnaise sauce

  • Rødvinsaus

    Kr 40,-

    Red wine sauce

  • Peppersaus

    Kr 40,-

    Pepper sauce

  • Hollandaise m/ semi-tørkede tomater

    Kr 40,-

    Hollandaise w/ semi-dried tomates

Akkurat passe

  • BECKS FISKESUPPE (2, 4, 7, 12, 14)

    Kr 269,-

    Husets klassiker – kremet fiskesuppe med rause porsjoner av fisk og skalldyr. Our signature creamy fish soup with generous portions of fish and shellfish.

  • DRY-AGED BURGER (1a, 3, 6, 7, 10)

    Kr 295,-

    Egenkvernet burger laget av en blanding av tørrmodnet og ferskt storfekjøtt. Servert med brie, sprø chips, karamellisert løk og honning- sennepsdressing. Serveres medium stekt som standard. In-house ground burger made from a blend of dry- aged and fresh beef. Served with brie, crispy chips, caramelized onion, and honey-mustard dressing. Served medium as standard.

  • BYGGOTTO MED STEINSOPP (1c, 7)

    Kr 285,-

    Kremet byggotto med steinsopp, asparges, soltørkede tomater og norsk alpeost. Barley risotto with porcini, asparagus, sun-dried tomatoes, and Norwegian alpine cheese.

  • CONCHIGLIE MED VILT OG SOPP (1a, 7)

    Kr 285,-

    Conchigliepasta med sopp, spinat, karamellisert løk, sprø kapers og viltkjøtt. Conchiglie pasta with mushrooms, spinach, caramelized onion, fried capers, and wild game meat.

Potetvalg

Valg av poteter til våre biffer og utvalgte hovedretter.
Pommes frites, saltbakte amandinepoteter eller fløtepoteter.

Choice of potatoes for our steaks and selected main courses.
Gratin potatoes, salt baked amandine or french fries.

Sides

  • Grillet avokado med persillade

    Kr 75,-

    Grilled avocado with persillade

  • Kremet byggotto med steinsopp, asparges, soltørkede tomater og norsk alpeost

    Kr 75,-

    Barley risotto with porcini, asparagus, sun-dried tomatoes, and Norwegian alpine cheese

  • Fritert cassava chips

    Kr 75,-

    Fried cassava chips

  • Søtpotetfries med alpeost og trøffelolje

    Kr 75,-

    Sweet potato fries with alpine cheese and truffle oil

  • Fylt kremsopp

    Kr 59,-

    Stuffed creamy mushroom

  • Grillet hjertesalat med hvitløkssmør med sitron

    Kr 59,-

    Grilled heart lettuce with Spanish garlic lemon butter

Saus

  • Béarnaisesaus

    Kr 40,-

    Bearnaise sauce

  • Rødvinsaus

    Kr 40,-

    Red wine sauce

  • Peppersaus

    Kr 40,-

    Pepper sauce

  • Soppsaus

    Kr 40,-

    Mushroom sauce

Desserter

  • NEW YORK CHEESECAKE (1a, 3, 7)

    Kr 149,-

    Klassisk cheesecake servert med skogsbærkompott. Classic New York cheesecake served wild berry compote.

  • SJOKOLADEFONDANT (1a, 3, 7)

    Kr 149,-

    Varm sjokoladefondant med flytende kjerne, servert med bringebærkompott og bringebær- sorbet toppet med sjokolade-romsaus. Warm chocolate fondant with a molten center, served with raspberry compote and raspberry sorbet topped with chocolate rum sauce.

  • KARAMELLISERT FRENCH TOAST (1a, 3, 7, 8b)

    Kr 149,-

    Fransk toast vendt i vaniljesaus, servert med konditorkrem, hasselnøttis og revet brunost. Caramelized French toast dipped in vanilla sauce, served with pastry cream, hazelnut ice cream, and grated brown cheese.

  • PÆRE TARTE TATIN (1a, 3, 7, 8)

    Kr 149,-

    Tarte tatin av pære med vaniljeis, karamelliserte nøtter og salt karamellsaus. Pear tarte tatin with vanilla ice cream, caramelized nuts, and salted caramel sauce.

  • CRÈME CATALANA (3, 7)

    Kr 149,-

    Klassisk spansk crème catalana med hint av appelsin og kanel, servert med cappuccino-is og sprø karamellisert sjokoladecrumble. Classic Spanish crème catalana with a touch of orange and cinnamon, served with cappuccino ice cream and caramelized chocolate crumble.

  • VEGANSK BISCOFF-KAFFEKAKE (3a)

    Kr 149,-

    Lagvis kakao- og kaffekake med plantebasert krem. Vegan Biscoff coffee cake with layers of cocoa and coffee, filled with plant-based cream.

Allergener

  1. Glutenholding korn (a=hvete, b=rug, c=bygg, d=havre, e=spelt, f=korasanhvete og lignende) og produkter fremstilt av glutenholdige korn.
  2. Skalldyr og produkter fremstilt av skalldyr.
  3. Egg og produkter fremstilt av egg.
  4. Fisk og produkter fremstilt av fisk.
  5. Peanøtter og produkter fremstilt av peanøtter.
  6. Soya og produkter fremstilt av soya.
  7. Melk og produkter fremstilt av melg (herunder laktose).
  8. Nøtter (a=mandel, b=hasselnøtt, c=valnøtt, d=cashewnøtt, e=pekannøtt, f=paranøtt, g=pistasjnøtt, h=macadamianøtt/australianøtt, og produkter fremstilt av nøtter.
  9. Selleri og produkter fremstilt av selleri.
  10. Sennep og produkter fremstilt av sennepsfrø.
  11. Sesamfrø og produkter fremstilt av sesamfrø.
  12. Svoveldioksid og slfitt i konsentrasjoner på mer enn 10 mg/kg eller 10 mg/l, uttrykt som SO2.
  13. Lupin og produkter fremstilt av lupin.
  14. Bløtdyr og produkter fremstilt av bløtdyr.

Velg avdeling

Winemaker’s Dinner med CUNE

Onsdag 22. oktober kl. 18.00.

En unik kveld på Becks Osebro.

Åpningstider romjulen

Osebro:

  • 23., 24., og 25. desember: Stengt
  • 26. desember:
    • Restaurant fra kl. 16:00
    • Bar stengt
  • 27. og 28. desember:
    • Restaurant fra kl. 16:00
    • Bar fra kl. 19:00
  • 31. desember – Nyttårsfest:
    • Restaurant (kun bordreservasjon) fra kl. 18:00
    • Bar fra kl. 21:00 (100,- CC)

Skien:

  • 23.12.24 – 02.01 : Stengt

Drammen:

  • 23.12.24 – 02.01 : Stengt

Book bord

Avd. Porsgrunn

Book bord

Avd. Drammen

Book bord

Avd. Skien