Konkurransevilkår

Tilbake

Konkurransevilkår

Smaksklubben hos Becks Brasserie & Bar

  1. Arrangør
  • Konkurransen arrangeres av: Becks Brasserie & Bar Osebro / Becks Brasserie & Bar Skien
  • Org.nr: 975360040
  • Adresse: Storgata 176, 3915 PORSGRUNN
  1. Hvem kan delta
  • Konkurransen er åpen for alle personer bosatt i Norge.
  • Deltakere må være 18 år eller eldre for å melde seg inn i Smaksklubben.
  • Ansatte i Becks Brasserie & Bar og deres nærmeste familie kan ikke delta i konkurransen.
  1. Hvordan delta
  • Deltakelse skjer ved innmelding i Smaksklubben via [smaksklubbens nettside].
  • Medlemskapet er gratis, og man kan når som helst melde seg ut med ett klikk.
  • Ved å melde seg inn samtykker deltakeren til å motta e-postkommunikasjon fra Becks Brasserie & Bar.
  1. Premie
  • Premien er middag for to personer hos Becks Brasserie & Bar.
  • Middagen består av to valgfri hovedretter fra menyen, med unntak av dry age-rettene.
  • Premien deles ut som en digital voucher, gyldig i 3 måneder fra utstedelsesdato.
  • Premien kan ikke byttes mot kontanter eller andre varer/tjenester.
  1. Trekning og utlevering av premie
  • Det trekkes én vinner hver uke i september og oktober 2025.
  • Det trekkes én vinner hver måned i november og desember 2025.
  • Vinnerne kontaktes direkte på e-post og mottar premie i form av voucher.
  • Vinnernes navn (fornavn + første bokstav i etternavn) publiseres på Radio Grenland sin Facebook-side.
  1. Ansvar
  • Arrangøren er ikke ansvarlig for eventuelle tekniske problemer eller feil som påvirker deltakelse i konkurransen.
  • Arrangøren forbeholder seg retten til å diskvalifisere deltakere som manipulerer eller forsøker å manipulere konkurransen.
  1. Behandling av personopplysninger
  • Deltakernes personopplysninger behandles i samsvar med gjeldende personvernlovgivning (GDPR).
  • Opplysningene brukes til administrasjon av konkurransen og medlemskommunikasjon fra Smaksklubben.
  • Deltakere kan når som helst trekke sitt samtykke ved å melde seg ut av Smaksklubben.
  1. Øvrige bestemmelser
  • Konkurransen er ikke sponset, administrert eller på annen måte assosiert med Facebook eller Meta.
  • Eventuelle spørsmål om konkurransen rettes til Becks Brasserie & Bar på telefon 48 05 11 11.
  • Arrangøren forbeholder seg retten til å endre konkurransevilkårene eller avslutte konkurransen dersom uforutsette forhold gjør dette nødvendig.

Nettside levert av Fjordweb Solutions AS © 2025

Velg avdeling

Winemaker’s Dinner med CUNE

Onsdag 22. oktober kl. 18.00.

En unik kveld på Becks Osebro.

Åpningstider romjulen

Osebro:

  • 23., 24., og 25. desember: Stengt
  • 26. desember:
    • Restaurant fra kl. 16:00
    • Bar stengt
  • 27. og 28. desember:
    • Restaurant fra kl. 16:00
    • Bar fra kl. 19:00
  • 31. desember – Nyttårsfest:
    • Restaurant (kun bordreservasjon) fra kl. 18:00
    • Bar fra kl. 21:00 (100,- CC)

Skien:

  • 23.12.24 – 02.01 : Stengt

Drammen:

  • 23.12.24 – 02.01 : Stengt

Allergener

  1. Glutenholding korn (a=hvete, b=rug, c=bygg, d=havre, e=spelt, f=korasanhvete og lignende) og produkter fremstilt av glutenholdige korn.
  2. Skalldyr og produkter fremstilt av skalldyr.
  3. Egg og produkter fremstilt av egg.
  4. Fisk og produkter fremstilt av fisk.
  5. Peanøtter og produkter fremstilt av peanøtter.
  6. Soya og produkter fremstilt av soya.
  7. Melk og produkter fremstilt av melg (herunder laktose).
  8. Nøtter (a=mandel, b=hasselnøtt, c=valnøtt, d=cashewnøtt, e=pekannøtt, f=paranøtt, g=pistasjnøtt, h=macadamianøtt/australianøtt, og produkter fremstilt av nøtter.
  9. Selleri og produkter fremstilt av selleri.
  10. Sennep og produkter fremstilt av sennepsfrø.
  11. Sesamfrø og produkter fremstilt av sesamfrø.
  12. Svoveldioksid og slfitt i konsentrasjoner på mer enn 10 mg/kg eller 10 mg/l, uttrykt som SO2.
  13. Lupin og produkter fremstilt av lupin.
  14. Bløtdyr og produkter fremstilt av bløtdyr.

Book bord

Avd. Porsgrunn

Book bord

Avd. Drammen

Book bord

Avd. Skien