Om Becks
Drammen

Tilbake

Åpningstider

Mandag15:00 – 22:00
Tirsdag15:00 – 22:00
Onsdag15:00 – 22:00
Torsdag15:00 – 22:00
Fredag15:00 – 23:00
Lørdag14:00 – 23:00
SøndagStengt
Mandag15:00 – 21:30
Tirsdag15:00 – 21:30
Onsdag15:00 – 21:30
Torsdag15:00 – 21:30
Fredag15:00 – 22:30
Lørdag14:00 – 22:30
SøndagStengt

Becks Brasserie & Bar Drammen er en stilfull og klassisk restaurant med en internasjonal meny som passer alle anledninger.

Restauranten er lokalisert i moderne og urbane omgivelser på Union Brygge som er et unikt treffpunkt i Drammen.

Brasseriet har en anelse «fransk touch», med hjemmelaget mat til folkelige priser. Hos oss betjenes du av profesjonelle servitører i smakfulle omgivelser inne, og i et pulserende liv utendørs når temperaturen inviterer til det.

Velkommen til oss og Bon Appétit for god mat, eller til bare noe godt i glasset!

Arrangere selskap

Arrangere selskap hos Becks Brasserie & Bar Drammen? På mezzaninen i 2.etasje har vi en separat spiseavdeling som passer til nær sagt alle anledninger; – bursdag, årsdag, konfirmasjon, konferanse og firma fest. Kapasiteten er opp til 60 personer.Totalkapasiteten for sluttet selskap i hele restauranten er 140 personer.Vi har sesongbaserte selskapsmenyer for grupper over 12 personer.

Nettside levert av Fjordweb Solutions AS © 2025

Velg avdeling

Åpningstider romjulen

Osebro:

  • 23., 24., og 25. desember: Stengt
  • 26. desember:
    • Restaurant fra kl. 16:00
    • Bar stengt
  • 27. og 28. desember:
    • Restaurant fra kl. 16:00
    • Bar fra kl. 19:00
  • 31. desember – Nyttårsfest:
    • Restaurant (kun bordreservasjon) fra kl. 18:00
    • Bar fra kl. 21:00 (100,- CC)

Skien:

  • 23.12.24 – 02.01 : Stengt

Drammen:

  • 23.12.24 – 02.01 : Stengt

Allergener

  1. Glutenholding korn (a=hvete, b=rug, c=bygg, d=havre, e=spelt, f=korasanhvete og lignende) og produkter fremstilt av glutenholdige korn.
  2. Skalldyr og produkter fremstilt av skalldyr.
  3. Egg og produkter fremstilt av egg.
  4. Fisk og produkter fremstilt av fisk.
  5. Peanøtter og produkter fremstilt av peanøtter.
  6. Soya og produkter fremstilt av soya.
  7. Melk og produkter fremstilt av melg (herunder laktose).
  8. Nøtter (a=mandel, b=hasselnøtt, c=valnøtt, d=cashewnøtt, e=pekannøtt, f=paranøtt, g=pistasjnøtt, h=macadamianøtt/australianøtt, og produkter fremstilt av nøtter.
  9. Selleri og produkter fremstilt av selleri.
  10. Sennep og produkter fremstilt av sennepsfrø.
  11. Sesamfrø og produkter fremstilt av sesamfrø.
  12. Svoveldioksid og slfitt i konsentrasjoner på mer enn 10 mg/kg eller 10 mg/l, uttrykt som SO2.
  13. Lupin og produkter fremstilt av lupin.
  14. Bløtdyr og produkter fremstilt av bløtdyr.

Book bord

Avd. Porsgrunn

Book bord

Avd. Drammen

Book bord

Avd. Skien