Forretter

  • LAKSETARTAR (1b, 3, 4)

    Kr 178,-

    Laksetartar med sitronmajones og rugbrødchips. Salmon tartare with lemon mayonnaise and rye bread chips.

  • PANNESTEKT KAMSKJELL (2, 6, 7)

    Kr 178,-

    Servert med bacon, blomkålkrem, blomkålbuketter og brunet smør. Pan fried scallops served with bacon, cauliflower cream, cauliflower bouqets and brown butter sauce.

  • RØKT REINSDYRCARPACCIO (7)

    Kr 189,-

    Røkt reinsdyrcarpaccio med kapers og parmesan. Smoked reindeer carpaccio with capers and parmesan.

  • SKOGSSOPPSUPPE MED TRØFFELOLJE (1a, 3, 7, 9)

    Kr 158,-

    Skogssoppsuppe med trøffelolje og ristet brød. Forest mushroom soup with truffle oil and toasted bread.

  • HVITLØKSGRATINERT SCAMPI (2, 7, 12)

    Kr 175,-

    Scampi gratinert i hvitløkssmør servert med salat og basilikumvinaigrette. Prawns gratinated in garlic butter, served with salad and basil vinaigrette.

Hovedretter

  • BECKS BIFF 180G (6, 7, 12)

    Kr 395,-
  • BECKS BIFF 250G (6, 7, 12)

    Kr 485,-
  • BECKS BIFF 350G (6, 7, 12)

    Kr 575,-

    Indrefilet av okse stekt etter ønske, servert med svisset tomat, løk, sjampinjong, bacon og bearnaisesaus. Beef tenderloin cooked to your preference, served with braised tomato, onions, mushrooms, bacon, and bearnaise sauce.

  • ENTRECÔTE MED PEPPERSAUS 200g (7, 9, 10, 12)

    Kr 395,-
  • ENTRECÔTE MED PEPPERSAUS 300g (7, 9, 10, 12)

    Kr 445,-

    Entrecôte av okse stekt etter ønske, servert med potetmos, sukkererter, fennikel og pepper saus. Entrecôte served with mashed potatoes, sweet peas, fennel and pepper sause.

  • INDREFILET AV VILLSVIN (6, 7, 12)

    Kr 398,-

    Indrefilet av villsvin med blåmuggostsaus. Wild boar tenderloin with blue cheese sauce.

  • BREIFLABBFILET (7, 12)

    Kr 410,-

    Breiflabbfilet med smørsaus, stekt spinat og ristet grønnsaker. Monkfish filet with butter sauce, sautéed spinach, and roasted vegetables.

  • FILÉT DON FRANCISCO (3, 7, 9, 12)

    Kr 405,-

    2 stk. Indrefilet av okse stekt etter ønske, gratinert med ost, skinke og bacon. Servert med sauterte grønnsaker, rødvinssaus og bearnaisesaus. Two pieces of beef tenderloin wrapped in bacon, gratinated with cheese and ham. Served with sauteed vegetables, red wine sauce and bearnaise sauce.

  • ANDEBRYST (7, 12)

    Kr 405,-

    Andebryst med appelsinsaus og sellerirotmos. Duck breast with orange sauce and celeriac purée.

  • KRONHJORTFILET (6, 7, 12)

    Kr 485,-

    Kronhjortfilet med tyttebærsaus og rotgrønnsaker. Red deer filet with lingonberry sauce and root vegetables.

POTETER ETTER ØNSKE
FREE CHOICE OF POTATOES

Fløtegratinerte, saltbakte amandine,
pommes frites eller råstekte.
Gratin potatoes, salt baked amandine,
french fries or wedges.

Desserter

  • TARTE TATIN (1a, 7)

    Kr 149,-

    Tarte tatin, opp-ned eplepai laget med karamelliserte epler og smørdeig, servert med crème fraîche eller vaniljeis. Tarte Tatin, an upside-down apple pie made with caramelized apples and puff pastry, served with crème fraîche or vanilla ice cream.

  • PÆRE BELLE HELENE (7)

    Kr 149,-

    Posjert pære med vaniljeis og sjokoladesaus. Poached pear with vanilla ice cream and chocolate sauce.

  • TYTTEBÆRMOUSSE (7, 8a, 8b)

    Kr 149,-

    Tyttebærmousse med karamelliserte nøtter. Lingonberry mousse with caramelized nuts.

  • OSTEFAT (7, 8a, 8b, 8c)

    Kr 210,-

    Et utvalg av franske oster som Brie, Roquefort og Comté, servert med fikensyltetøy, nøtter og frukt. A selection of French cheeses such as Brie, Roquefort, and Comté, served with fig jam, nuts and fruit

  • SJOKOLADEFONDANT (1a, 3, 6, 7)

    Kr 149,-

    Servert med coulis og vaniljeiskrem. Chocolate fondant served with coulis and vanilla ice cream.

  • CRÈME BRÛLÉE (3, 7)

    Kr 148,-

    Crème brûlée servert med jordbærsorbet. Crème brûlée served with strawberry sorbet.

Akkurat passe

  • BLÅSKJELL (6, 7, 12, 14)

    Kr 225,-

    Dampet i hvitvin og fløte med sitron og hvitløk. Servert med pommes frites og aioli. Mussels steamed in white wine with lemon and garlic, served with French fries and aioli.

  • BECKS FISKESUPPE (2, 4, 6, 7, 12, 14)

    Kr 249,-

    Hjemmelaget kremet fiskesuppe med rause porsjoner av fisk og skalldyr. Our famous homemade creamy fish soup with generous portions of both fish and shellfish.

  • OVNSBAKT SQUASH (VEGANSK 9, 12)

    Kr 225,-

    Servert med løk, paprika, tomat, mais, spinat, hvitløk, kapers, veganskost og olivenolje. Oven baked squash, served with onion, peppers, tomato, corn, spinach, capers, vegan cheese and olive oil.

  • KLASSISK BIFFSNADDER (3, 7, 12)

    Kr 259,-

    Strimlet oksekjøtt stekt med paprika, sopp, løk, servert med hjemmelaget bearnaisesaus og pommes frites. Strips of beef fried with bell peppers, mushrooms and onions, served with homemade béarnaise sauce and French fries.

  • KREMET PASTA MED BIFF (1a, 2, 3, 7)

    Kr 259,-

    Servert med grillet squash, hvitløk, sopp, balsamic løk, hvitvin og fløte. Served with grilled squash, garlic, mushroom, balsamic onions, white wine and cream.

  • BECKS BURGER (1a, 3, 7, 10)

    Kr 249,-

    Grillet biffburger med bacon, coleslaw, ost og chilimajones.Servert med pommes frites. Grilled beef burger with bacon, coleslaw, cheese and chili mayo. Served with French fries

  • BECKS KYLLINGSALAT (9, 10, 12)

    Kr 249,-

    Grillet kyllingsalat med honningdressing, squash, agurk, avokado, cherrytomat og løk. Grilled chicken salad with honey dressing, squash, cucumber, avocado, cherry tomato and onion.

  • SKALLDYRPASTA (1a, 2, 3, 7, 12, 14)

    Kr 265,-

    Tagliatelle med blåskjell, scampi og sjøkreps i kremet tomatsaus. Tagliatelle with mussels, scampi and lagoustine in cream tomato sauce.

Allergener

  1. Glutenholding korn (a=hvete, b=rug, c=bygg, d=havre, e=spelt, f=korasanhvete og lignende) og produkter fremstilt av glutenholdige korn.
  2. Skalldyr og produkter fremstilt av skalldyr.
  3. Egg og produkter fremstilt av egg.
  4. Fisk og produkter fremstilt av fisk.
  5. Peanøtter og produkter fremstilt av peanøtter.
  6. Soya og produkter fremstilt av soya.
  7. Melk og produkter fremstilt av melg (herunder laktose).
  8. Nøtter (a=mandel, b=hasselnøtt, c=valnøtt, d=cashewnøtt, e=pekannøtt, f=paranøtt, g=pistasjnøtt, h=macadamianøtt/australianøtt, og produkter fremstilt av nøtter.
  9. Selleri og produkter fremstilt av selleri.
  10. Sennep og produkter fremstilt av sennepsfrø.
  11. Sesamfrø og produkter fremstilt av sesamfrø.
  12. Svoveldioksid og slfitt i konsentrasjoner på mer enn 10 mg/kg eller 10 mg/l, uttrykt som SO2.
  13. Lupin og produkter fremstilt av lupin.
  14. Bløtdyr og produkter fremstilt av bløtdyr.

Velg avdeling

Åpningstider romjulen

Osebro:

  • 23., 24., og 25. desember: Stengt
  • 26. desember:
    • Restaurant fra kl. 16:00
    • Bar stengt
  • 27. og 28. desember:
    • Restaurant fra kl. 16:00
    • Bar fra kl. 19:00
  • 31. desember – Nyttårsfest:
    • Restaurant (kun bordreservasjon) fra kl. 18:00
    • Bar fra kl. 21:00 (100,- CC)

Skien:

  • 23.12.24 – 02.01 : Stengt

Drammen:

  • 23.12.24 – 02.01 : Stengt

Book bord

Avd. Porsgrunn

Book bord

Avd. Drammen

Book bord

Avd. Skien