Winemaker’s Dinner

Tilbake

Winemaker’s Dinner med CUNE

Onsdag 22. oktober kl. 18.00.

En unik kveld på Becks Osebro.
Denne kvelden får vi besøk av vinmakeren fra CUNE (CVNE) – et familieeid vinhus fra Rioja etablert i 1879, kjent for sine elegante Crianza og Reserva-viner. Vinene deres serveres på topprestauranter verden over – nå kan du oppleve dem hos oss, sammen med en spesialkomponert meny laget av kjøkkensjef Luis Maria.

Dato: Onsdag 22. oktober
Tid: kl. 18.00
Sted: Becks Brasserie & Bar Osebro
Pris: 1 595,- pr. person (inkludert meny og vinpakke)
 
🥂 Kveldens opplevelse
  • 4-retters meny komponert av kjøkkensjef Luis Maria med sesongens råvarer
  • Vinpakke med nøye utvalgte viner fra CUNE
  • Vinmakeren selv forteller om vinene, produksjonen og historien bak Rioja

Booking

Nettside levert av Fjordweb Solutions AS © 2025

Velg avdeling

Winemaker’s Dinner med CUNE

Onsdag 22. oktober kl. 18.00.

En unik kveld på Becks Osebro.

Åpningstider romjulen

Osebro:

  • 23., 24., og 25. desember: Stengt
  • 26. desember:
    • Restaurant fra kl. 16:00
    • Bar stengt
  • 27. og 28. desember:
    • Restaurant fra kl. 16:00
    • Bar fra kl. 19:00
  • 31. desember – Nyttårsfest:
    • Restaurant (kun bordreservasjon) fra kl. 18:00
    • Bar fra kl. 21:00 (100,- CC)

Skien:

  • 23.12.24 – 02.01 : Stengt

Drammen:

  • 23.12.24 – 02.01 : Stengt

Allergener

  1. Glutenholding korn (a=hvete, b=rug, c=bygg, d=havre, e=spelt, f=korasanhvete og lignende) og produkter fremstilt av glutenholdige korn.
  2. Skalldyr og produkter fremstilt av skalldyr.
  3. Egg og produkter fremstilt av egg.
  4. Fisk og produkter fremstilt av fisk.
  5. Peanøtter og produkter fremstilt av peanøtter.
  6. Soya og produkter fremstilt av soya.
  7. Melk og produkter fremstilt av melg (herunder laktose).
  8. Nøtter (a=mandel, b=hasselnøtt, c=valnøtt, d=cashewnøtt, e=pekannøtt, f=paranøtt, g=pistasjnøtt, h=macadamianøtt/australianøtt, og produkter fremstilt av nøtter.
  9. Selleri og produkter fremstilt av selleri.
  10. Sennep og produkter fremstilt av sennepsfrø.
  11. Sesamfrø og produkter fremstilt av sesamfrø.
  12. Svoveldioksid og slfitt i konsentrasjoner på mer enn 10 mg/kg eller 10 mg/l, uttrykt som SO2.
  13. Lupin og produkter fremstilt av lupin.
  14. Bløtdyr og produkter fremstilt av bløtdyr.

Book bord

Avd. Porsgrunn

Book bord

Avd. Drammen

Book bord

Avd. Skien